Lähes 50 vuoden toiminta-aikana olemme valmistaneet paljon erilaisia tuotteita Suomeen ja ulkomaille. Asiakkaamme ovat erikokoisia yrityksiä pienistä yhden hengen yrityksistä pörssiyhtiöihin. 


Laatu on meille tärkeää. Laatujärjestelmä on käytössä uima-allastuotannossa ja asiakkaan tarpeiden mukaan sopimusvalmistuksessa. Sopimusvalmistustuotteistamme suuri osa menee vientiin.


Lujitemuovista voidaan valmistaa hyvin monenlaisia tuotteita ja niitä voidaan käyttää hyvin erilaisissa vaativissa olosuhteissa. Parhammillaan lujitemuovituotteet ovat silloin, kun vaaditaan samanaikaisesti kestävyyttä ja keveyttä. Valmistamme tuotteita pääasiassa polyesterista, mutta myös vinyyliesteri on meille tuttu.

Käytössämme on tehokkaat ja tarkat ruiskulaminointilaitteistot. Pienten ja suurien kappaleiden valmistus onnistuu kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. 

Omaan työkalupakkiimme kuuluu myös 5-akselinen Thermwood C 67 CNC kone, työstöalue 3000 x 1500 x 900 mm, jolla muottityöt sujuvat nopeasti ja tarkasti.

Yhteistyökumppaneidemme kautta käytössä ovat täydelliset 3D mallinnus, -kuvaus ja  lujuuslaskenta sekä FEM-analyysit.

Kehitämme tuotantoamme ja verkostoamme asiakkaidemme tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Tuotantotilamme koko on noin 1000 m2.

Teemme uusien tuotteiden valmistuksen lisäksi myös korjaustöitä. Korjaamme mm. veneitä, hevostrailereita, peräkärryn suojia, autojen ja traktoreiden osia, säiliöitä, jotka on valmistettu lasikuidusta. Korjaustyöt teemme omissa tiloissamme muun tuotannon aikataulujen rajoissa.

Esimerkkejä valmistamistamme tuotteista:

Erikoistuotteiden runkoja

Salibandykaukaloita

Veneiden runkoja mm. Utö 31, MS900

Laitesuojia, -tiloja ja -koteloita (pieniä ja isoja sekä siltä väliltä)

Sektoriloistoja

Seinälogoja

Liukuesteitä portaisiin

Koripallotelineen taustoja

Sirpalesuojia

Veturien ja vaunujen osia

Uima-altaita

Video